TILAA KAUTTAMME AMMATTIKEITTIÖIDEN LAITTEET JA KATTAUSTARVIKKEET

Meiltä löydät helposti ammattikeittiöiden laitteet, varaosat, astiat sekä muut ruokailuvälineet.


Takaamme nopeat ja luotettavat toimitukset. Palvelemme muun muassa ammattikeittiöitä, jälleenmyyjiä ja huoltoliikkeitä. Lue lisää tuotteistamme ja kysy myös lisätietoja, mikäli sinulla heräsi kysymyksiä myymistämme tuotteista – vastaamme mielellämme!

Ota yhteyttä

Ammattikeittiöiden laitteet ja varaosat merkkiriippumattomasti

Kauttamme saat kattavan valikoiman keittiöalan laitteita merkkiriippumattomasti. Valikoimamme kattaa esimerkiksi astianpesukoneet, kahvikoneet, sekä monipuolisen valikoiman erilaisia kylmä- että lämminlaitteita. 


Maahantuomme ja myymme keittiöalan huippumerkkien laitteita. Me pidämme huolen että tarjoamme vain korkealaatuisia laitteita, jotka kestävät vaativaa käyttöä.


Siirry verkkokauppaan
  • Animo, dedicated to every cup
  • Brema Ice Makers
  • Danfoss
  • Emerson
  • Dihr
  • Eliwell by Schneider Electric
  • Every Control Solutions
  • Rational
  • Scotsman

Monipuoliset kattaustarvikkeet

Toimitamme kaikenlaiset kattaustarvikkeet astioista aterimiin. Jos haluat uudistaa esimerkiksi ravintolasi ilmettä, tutustu monipuoliseen kattaustarvikkeiden valikoimaamme. 


Mikäli ammattikeittiöiden laitteet ja kattaustarvikkeet kiinnostavat, ole yhteydessä meihin, niin pääset tutustumaan mallikeittiöömme, jossa on esillä laaja otos tuotevalikoimastamme. Olethan yhteydessä etukäteen ajankohdan sopimiseksi, mikäli haluat tulla tutustumaan tiloihimme. 


Tilaukset teet kätevimmin verkkokaupassamme, mikäli et jostain syystä löytänyt etsimääsi, olethan yhteydessä meihin.

Varaosat kaikenlaisiin keittiölaitteisiin

Reistaileeko ravintolasi tai suurkeittiösi laite? Ei hätää, saat kauttamme varaosat kaikenlaisiin ammattikeittiöiden laitteisiin. Tutustu monipuoliseen varaosavalikoimaamme nettikaupassa, valitse sopiva tuote ja tee tilaus suoraan verkkokauppamme kautta. Toimitamme osat pyytämääsi osoitteeseen.


Kattavasta valikoimastamme löydät kaikkien käytetyimpien keittiölaitemerkkien tuotteet. Jos et kuitenkaan löydä sopivaa osaa valikoimastamme, kannattaa ottaa meihin yhteyttä. Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme kaikenlaisissa varaosatarpeissa. 

Tutustu varaosiin verkkokaupassa